Barbaros Hızır Reis Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitimin temel amaçları doğrultusunda çalışarak, sürekli yenilenen ve kendini geliştiren, eğitim kalitesini her zaman en üst seviyede tutmayı başaran bir kurum olmak.

Misyon: Çocuklarımızı; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00- 13:00 13:00 - 18:00
Isınma: Okulumuz doğalgaz sistemiyle ısınmakta olup, ısınmayla ilgili herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://barbaroshizirreisanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUNUSEMRE MAH. İLKOKUL SK. BARBAROS HIZIR REİS ANAOKULU BLOK NO 5 PALANDÖKEN / ERZURUM

Öğretim Şekli :İkili Eğitim.

Yerleşim Yeri -